EMDR: Fibromiyalji tedavisinde yeni bir seçenek? EMDR: A new option in the treatment of fibromyalgia?

Description

Sayın değerlendirme kurulu Fibromiyalji tedavisinde EMDR kullanımı başlıklı makaleyi okudum.Güzel bir çalışma olmuş.Ülkemizde EMDR psikiyatristlerin son dönemlerde ilgi alanına girmiştir.EMDR yi terapi olarak değilde bir teknik olarak değerlendirmek daha doğru olur düşüncesindeyim.Makale güzel hazırlanmış bir vaka sunumu. Bazı yazım yanlışları mevcut.Bunun dışında seansların ne kadar sıklıkla uygulandığı belirtilmemiş.Bu düzeltemlerin yapılmasının uygun olacağı düşüncesindeyim.

The use of EMDR in the treatment of fibromyalgia okudum.Güzel article titled Dear evaluation board is a working interest in recent years psychiatrists girmiştir.EMDR olmuş.Ülkemizde EMDR therapy, not as good as a technique would be more accurate to assess a case report düşüncesindeyim.Makale beautifully crafted. Some of the sessions except for the spelling mistakes mevcut.Bunun belirtilmemiş.Bu düzeltemlerin be better applied to believe how often.

Format

Journal

Language

Turkish

Author(s)

Gözden Geçirme

Original Work Citation

Ozdemir, G. (2010, November). [EMDR: A new option in the treatment of fibromyalgia?]. Klinik Psikiyatri Dergisi, 13(24). Turkish

Citation

“EMDR: Fibromiyalji tedavisinde yeni bir seçenek? EMDR: A new option in the treatment of fibromyalgia?,” Francine Shapiro Library, accessed May 12, 2024, https://francineshapirolibrary.omeka.net/items/show/20456.

Output Formats